Steve Jobs

“Iedereen zou moeten leren om een computer te programmeren...

Want het leert u hoe mensen denken.” 

 

Buitenschoolse activiteiten

Pure fun en speelse lessen

Eenvoudig te implementeren op school

Aantrekkelijk voor ouders

Een eerste stap in de digitale wereld

Opleiding van leerkrachten

(+ studenten)

Om ons project duurzaam te implementeren binnen de school, stelt CodeNPlay voor om leerkrachten/ educatieve medewerkers op te leiden als die geïnteresseerd zijn in het digitale onderwijs . 

Naast een inleiding tot het digitale onderwijs en programmeren, zullen onze trainers concrete hulpmiddelen en oefeningen aanreiken die meteen ingezet kunnen worden in de klas. 

CodeNPlay stelt daarnaast het cursusprogramma online ter beschikking en organiseert regelmatig opvolgingsmomenten met de leerkrachten. Zo worden de leerkrachten snel vertrouwd met de nieuwe leerstof. 

Ondersteuning van scholen

Of het nu gaat om het ontwikkelen van de digitale vaardigheden van kinderen, of gewoon om het aanpassen van de didactiek, digitalisering wordt een cruciaal thema voor iedere school. CodeNPlay ondersteunt scholen om een keuze te maken uit het brede aanbod van digitaal onderwijs.

 

Dankzij onze expertise kunnen wij u helpen bij de keuze en installatie van materialen. Daarnaast faciliteren we ook het gebruik ervan. Door het uitbouwen van een partnerschap zullen wij u daarnaast ook financieel en logistiek helpen  bij het opzetten van infrastructuur. 

Formation CodeNPlay sur l'éducation au numérique

28  Octobre 2019

Une formation gratuite au codage et programmation ce 28 octobre: 👩‍🏫👨‍🏫 On invite des (futurs) enseignants du primaire à venir découvrir avec nous les enjeux de l’éducation au numérique en primaire, et comment les aborder de manière concrètes et ludique avec tes futurs élèves!

CodeNPlay et Google propose: Atelier débutant en programmation 💻 

23/10; 30/10; 13/11; 20/11; 27/11; 11/12 

Votre enfant apprendra comment il.elle peut créer des chouettes choses en utilisant le codage au service de son imagination et sa créativité! Nous voulons leur donner l’opportunité d’en apprendre plus sur le fonctionnement des ordinateurs et de la programmation.
>> Nous utiliserons le langage de programmation Scratch <<

Bent u als school geïnteresseerd

om digitale lessen aan te bieden aan de leerlingen?

Dan is aan de slag gaan met CodeNPlay in de school heel eenvoudig.

Alles wat je nodig hebt is: 

  • Toegang tot een computerlokaal (één computer per twee studenten);

  • Een vlotte internetverbinding wanneer alle kinderen tegelijkertijd werken

 

CodeNPlay wil u zo goed mogelijk helpen en biedt ook ondersteuning aan bij het opzetten van de computerapparatuur of leent ook eigen materiaal uit. 

 

Buitenschoolse workshops kunnen 's middags of in de namiddag worden gegeven, maar we proberen ons ook aan te passen aan uw behoeften.