Coderen is een opportuniteit om creativiteit en samenwerken te ontwikkelen

 

VOLG een TRAINING

Wij nodigen u uit om samen met ons de nieuwe uitdagingen in het digitaal onderwijs en de basis van programmeren te komen ontdekken. Leer samen met CodeNPlay hoe u dit op een concrete en leuke manier kunt aanpakken met uw toekomstige leerlingen!    

Waarom?

Omdat coderen en programmeren essentieel is voor de toekomst: voor zowel jouw toekomst als die van de leerlingen

Want  de school is de enige manier om alle kinderen voor te bereiden op de digitale wereld van morgen. Dit is een essentiële maatschappelijke uitdaging geworden, zowel voor hun persoonlijke ontwikkeling als voor het sociale en economische welzijn van onze samenleving! 

 

Omdat programmeren en coderen deel moet uitmaken van het curriculum. Het Belgische onderwijssysteem wordt zich geleidelijk aan bewust over het belang van programmeren. Er wordt langzaam maar zeker gewerkt aan de integratie ervan in het leerplan van de school! Een tendens die ook bij andere Europese landen zichtbaar is. 

 

Omdat het je een echt voordeel zal geven in je carrière. Want ook leerkrachten zullen getraind moeten worden in de toekomst. Door nu te trainen, loopt u vooruit op anderen en verwerft u een unieke doch noodzakelijke vaardigheid! 

 

Omdat het een droombaan is voor studenten. Na uw opleiding kunt u desgewenst een  gecertificeerde facilitator worden bij CodeNPLay en zelf training, workshops of stages geven. Het staat mooi op uw CV, én het is ook een leuke, interessante manier om wat geld te verdienen. 

Wie?

In de eerste plaats voor studenten die voor leerkracht studeren, maar ook voor iedereen die op een andere manier betrokken is bij het onderwijs. De opleiding staat ook open voor reeds afgestudeerde leerkrachten of opvoeders. 

Daarnaast is iedereen die geïnteresseerd is in het onderwijzen coderen welkom om een CodeNPlay-facilitator te worden.

Onze training

Wat zijn de onderwerpen van deze trainingen?

 

1. Een globale visie op digitaal onderwijs: het gebruik van digitale hulpmiddelen in de klas, programmering, digitaal - burgerschap.

 


2. Inleiding tot programmeren en coderen voor kinderen

 


3. Ontdekking van leuke tools en activiteiten om te doen in de klas

 


4. Het aanreiken van nuttige bronnen en ons kant-en-klare cursus

Hoe & wanneer?

De training is gratis en vindt de hele zomer lang plaats! Kom tijdens de zomervakantie naar ons kantoor wanneer het u past.

 

Tijdens die training laten we u het coderen en programmeren zelf ontdekken, net zoals wij dat  doen in onze activiteiten met kinderen. Dit is een geweldige manier om ons project, onze cursussen en ons team te leren kennen! 

 

Daarnaast hebben we meer volledige trainingsdagen ter beschikking op 28 augustus, inschrijven in groep is mogelijk. 

 

Onze kantoren beviden zich in "BeCentral"(Kantersteen 10 in  Brussel) op de tweede verdieping. Boven het centraal station.

We WERVEN studenten AAN

Het onderwijslandschap proberen veranderen met nieuwe thema's als digitale technologieën en programmeren  is niet eenvoudig, daarom hebben we jou nodig!

Uw profiel

  • Ben je een student in pedagogie/ leerkracht of in informatica/ ingenieur? 
     

  • Zoek je een leuke goedbetaalde job?
     

  • Zoek je een job met impact? 
     

  • Vind je het belangrijk om kinderen de digitale wereld te leren kennen? 

Onze job aanbieding

We zijn op zoek naar animatoren voor zomer- of buitenschoolse cursussen gedurende het hele jaar.  Specifiek naar mensen die onze educatieve inhoud  kindvriendelijk kunnen maken, leerkrachten, of iedereen die een toegevoegde waarde kan zijn!

Heb je ook gevoel voor ondernemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres om eigen initiatieven te lanceren! 

Solliciteer!