CodeNPlay in de school van uw kind 

Nu de digitale technologieën steeds belangrijker worden in ons leven, wordt coderen een essentiële vaardigheid  in jobs en in alledaagse dingen.  

Tijdens onze activiteiten leren we kinderen om problemen systematisch op te lossen en te vertalen naar eenvoudige computercodes. We leren dit aan de hand van programmeertaken voor kleine robots of door het creëren van eigen videogames. 

"Na 2020 zullen voor 90% van de banen digitale vaardigheden nodig zijn" 

Mariya Gabriel, EU Commissioner

 

Wenst u dat uw kind kan deelnemen aan onze activiteiten op school?

Voel u vrij om onderstaande brochure naar de school te sturen en ons in contact te brengen met het secretariaat van de school of de oudervereniging.

Onze evenementen

CodeNPlay in de school van uw kind 

Buitenschoolse activiteiten

EEnvoudig te implementeren

Het is heel eenvoudig om CodeNPlay op school te starten.

Minimale vereisten:

  1. Toegang tot een computerruimte met minimaal één computer voor 2 kinderen.

  2. Een vlotte internetverbinding als alle kinderen tegelijkertijd aan het werk zijn.

CodeNPlay helpt u graag bij het opzetten van de computerles of we kunnen u onze eigen materialen lenen . Workshops kunnen plaatsvinden tijdens de middagpauze of na school wij passen ons aan uw wensen aan.

Een eerste stap in de digitale wereld

Ons naschoolse aanbod is vaak de gemakkelijkste en snelste manier om de eerste stap in het digitaal onderwijs te zetten.

 

Dit vereist een zeer kleine investering van de school omdat alles wordt beheerd door CodeNPlay: de workshops, het materiaal en de animator- hoewel we graag een leraar van je school opleiden indien gewenst!

Aantrekkelijk voor ouders

De cijfers spreken voor zich: 90% van de ouders wil dat hun kinderen 'computationeel denken' op school studeren en 44% van de bevraagde Britse ouders vindt deze vaardigheid belangrijker dan het aanleren van een vreemde taal .

 

Onze training is een goede manier om vertrouwd te raken met IT in een naschoolse context. We merken dat de vraag naar naschoolse educatie in digitale vaardigheden zeer populair is bij ouders.

leer terwijl je plezier hebt

We bieden interactieve activiteiten aan die op een leuke manier gegeven worden. Of het nu gaat om het programmeren van kleine robots of het maken van hun eigen eerste videogames. Naast coderen ontwikkelen kinderen verschillende vaardigheden, zoals creatief denken en groepswerk.

We willen ze kennis laten maken met de technologische wereld waarin we leven en ze de best mogelijke cyberburgers maken.
 

CodeNPlay in de school van uw kind

Onze evenementen

29  april 2020

Ontmoet CodeNPlay in Becentral

Een gratis training over coderen en programmen op 29 april 2020:

👩👨🏫

Wij nodigen (toekomstige) leerkrachten en directeuren uit het basisonderwijs uit om samen met ons de uitdagingen in het digitale schoolonderwijs te komen ontdekken, en hoe je deze op een concrete en leuke manier aanpakt met je (toekomstige) leerlingen!

Nous attendons de nouvelles dates

CodeNPlay en Google stellen voor: Workshop voor beginners 💻 

Uw kind zal leren hoe hij of zij coole dingen kan creëren met behulp van codes enkel en alleen door hun creativiteit! We willen hen de kans geven om meer te leren over hoe een computer en programmeren werkt.
>> We zullen de programmeertaal Scratch gebruiken.

27  Avril - 8 Mai 2020

CodeNPlay WEEK

Om de derde verjaardag van CodeNPlay te vieren, kunnen scholen zich gedurende twee weken inschrijven voor een GRATIS introductieles op de school.

CodeNPlay animatoren komen een workshop geven in het programmeren van kleine robots in één of meerdere klassen.